Indret en praktisk entré med knagerækker til dig og dine gæsters overtøj

Bolig med moderne indretning
Indret en praktisk entré med knagerækker til dig og dine gæsters overtøj
Henrik Andersen
-
10/03/2023
-

En praktisk entré med knagerækker til dig og dine gæsters overtøj kan være en stor hjælp, når du skal organisere dit hjem og holde det ryddeligt. Faktisk er en knagerække et must-have i garderoben, men du kan også bruge den andre steder i hjemmet til praktisk opbevaring. Men knagerækker skal helst også pynte i hjemmet ud over at have en praktisk funktion. Bliv klogere her.

Sådan vælger du den rigtige placering

Når du skal hænge din knagerække op, er det først og fremmest vigtigt, at du vælger et sted, hvor der er god plads.: Vælg et sted i dit hjem, der er let tilgængeligt og ikke optager mere plads end højst nødvendigt. Det kan eksempelvis være i nærheden af hoveddøren, bryggerset eller endda i et hjørne af din stue eller spisestue, hvis du har plads til det.

Selvom en knagerække primært har en praktisk funktion, så kan du faktisk også bruge den til at skabe et æstetisk udtryk i dit hjem. Hvis du bruger tid på at udvælge den helt rigtige, så kan den bidrage positivt til at skabe en rød tråd i din entré sammen med eksempelvis et kunstværk, en vase med blomster eller en velkomstmåtte.

Vælg den rigtige knagerække

Vælg dine knagerækker med omhu, så den matcher dit hjem. Du bør vælge en knagerække, der passer til din entrés størrelse og stil. Der er mange forskellige slags knagerækker at vælge imellem, og det er vigtigt at vælge en, der passer til dit hjem. Vil du have ekstra plads til opbevaring, er det en god idé at vælge en knagerække med hylde.

Du kan også overvej også at vælge knagerækker med flere kroge end normalt, så du kan hænge flere stykker overtøj på ad gangen. Der er mange muligheder, og det er derfor en god idé at starte med at danne dig et overblik, før du begynder at lede efter den helt rigtige knagerække til dit hjem.

Når du har indrettet din entré med knagerækker og andre opbevaringsløsninger, så er det en god idé løbende at se på, hvad der hænger dér. Ofte ender man med at have vinterjakkerne hængende over sommeren, og det kan skabe et rodet udtryk. I stedet kan du gemme dit vinterovertøj væk i garderobeskabet, indtil de skal i brug igen.

Find andre praktiske pynteting til hjemmet her.

Copyright 2023 - Pilanto Aps